zelf woon decoratie maken

Zelf woon decoratie maken

Ben je niet heel goed met gereedschap maar wil je wel graag woon decoratie zelf maken. Je kunt met allerlei materialen iets leuks maken dit kan dus ook door praktisch geen gereedschap te gebruiken. Zo ook met wol/garen hierin staan een paar tips wat je eventueel zou kunnen maken of je nu beginner bent of expert deze dingen kun je zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wil.

Muur aankleding

Je kunt een leuke muur aankleding maken door een stuk hout te kopen bij de bouw markt. Bedenk een leuke patroon bijvoorbeeld een abstracte dierenkop zoals een hert en teken deze uit door elkel puntjes te zetten op de plekken waar spijkertjes moeten komen. Heb je de puntjes gezet dan sla je kleine spijkertjes op die puntjes. Je kunt nu de garen erlangs halen ga van punt naar punt hierdoor komt je dieren kop heel mooi op het hout. Het laatste punt met een knoopje en voila!

Breien

Heb je er al eens aan gedacht om zelf een dekentje of eventueel een tafellopen te breien. Breien is niet meer zo populair als dat het was maar er zijn nu nieuwe stijlen die wel weer helemaal in komen. Denk hierbij aan dekentjes van enorme brede garen. Je kunt de supersize breinaalden en garen kopen bij een speciaalzaak. Voor de geoefende breiers is het misschien wel leuk om wand decoratie te maken, een mooie grote lap met een patroon erop. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Haken

Met haken kun je een leuke mandala maken voor aan de muur of doe schattige gehaakte hoesjes om bij voorbeeld jam potjes. Zo maak je low budget potjes om kaarsen in te doen en geef je je huis een schattig, sfeervol tintje.